perjantai 5. lokakuuta 2018

MAISEMAT POHJOIS-NORJASSA

norja senja-17-side

Senjan saarella Pohjois-Norjassa ollessamme käytiin kävelemässä helpoksi merkitty kävelyreitti. Reitti oli todellakin helppo ja lyhyt, mikä oli kieltämättä kivaa vaihtelua niiden vähän raskaampien reittien kaverina. Nää postauksessa näkyvät maisemat on jopa vähän tylsiä Norjan maisemiin suhteutettuna, sillä tällaisia maisemia näkyy lähestulkoon kokoajan ja joka suunnassa. Oikeastihan tällaiset maisemat on upeita ja kertoo vaan siitä, kuinka hienoa tuolla on. Täällä Helsingissä olisin varmasti jatkuvasti kattelemassa tällaisia maisemia, jos niitä vaan ois tarjolla!


norja senja-3 norja senja-16-side norja senja-24 norja senja-14-side

neule second hand
reppu Junkyard* (täältä)

* tuote saatu/mainoslinkki


norja senja-1 norja senja-4-side id norja senja-8 norja senja-18-side

Toivottavasti teitä ei haittaa tällaiset vähän vanhemmat kuvat! Nyt kun on ihanan rento postausfiilis, niin haluan laittaa uuden matskun seassa esiin myös vanhempia julkaisematta jääneitä juttuja, koska niitä on paljon :D Oon tänään räpsiny samanlaisia arkisia juttuja, kuin pari postausta taaksepäin ja varmaan huomenna saatte katella kuvia ja juttuja mun perus perjantaista!
6 kommenttia:

 1. No ei haittaa vanhemmat kuvat, näitä Norjassa kuvattuja kuvia on varsinkin ihana katsella! Vitsi sä sovit jotenkin hyvin tuohon maisemaan villapaidassasi. :D Ja kommentoinpa vielä, että tää rento postausfiilis on super jees! Noita arkisiakin juttuja on kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni :) Ja hyvä, ettei haittaa! Välillä kuulee valitusta vanhojen juttujen postaamisesta, mutta ehkä mättää ennemmänki sillon, ku kaikki on pelkkää vanhaa :D

   Poista
 2. Kauniita maisemakuvia jaksaa aina katsoa! Ja mulle tää on ihanaa, kun on itsekin osittain norjalainen. Hyvin jylhää kyllä, ajan muokkaamaa maisemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Musta on kiva laittaa myös tällaisia "tavallisempia" maisemakuvia, ettei kaikki oo pelkästään niitä överihienoja otoksia just paikan parhaasta kuvauspaikalta :D Näkee jotenkin aidommin, miltä missäkin näyttää! Voin kyllä kuvitella, että susta on vielä erilailla ihanaa katella kuvia Norjasta :)

   Poista
 3. Näihin sun Norja kuviin ei voi kyllästyä koskaan! <3 Näistä sais vaikka upean taidevalokuvakirjan koottua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, kiitos Jonna! :')<3 Välillä oon kyllä miettiny, että ois kiva kasata joku kunnon valokuvauskirja ihan vaan omaksi iloksi ja muistoiksi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat