tiistai 23. lokakuuta 2018

ÖSTERSUNDOMIN KOIRAMETSÄSSÄ

Östersundomin koirametsä-4

Sunnuntaina ajeltiin tällaisella koirakokoonpanolla Östersundomin koirametsään!  Tuo koirametsä on oikeastaan just sitä miltä se kuulostaakin - noin 50 hehtaarin kokoinen metsäalue, jossa koirat saa temmeltää. Aluetta ei ole aidattu kuten varsinaisia koirapuistoja, koirien pitää tietysti osata käyttäytyä ja olla metsästyslain mukaan kytkettynä tai välittömästi kytkettävissä maaliskuusta elokuun loppupuolelle.

Autoja oli parkissa toista kymmentä, mutta me törmättiin vaan viiteen koiraan, koska alue on niin iso. Ensimmäinen koirakohtaaminen oli vanha aussie, joka oli ihan Rockyn näköinen vanhan koiran piirteitä lukuunottamatta. Annikakin sanoi, että Rocky näyttää varmaan just sellaiselta vanhana<3


Östersundomin koirametsä-8 Östersundomin koirametsä-6-side Östersundomin koirametsä-9 Östersundomin koirametsä-1 Östersundomin koirametsä-7-side Östersundomin koirametsä-11-side Östersundomin koirametsä-5

Paikka vaikutti tosi kivalta ja kaikki vastaantulleet koirat oli myös tosi hyväkäytöksisiä! Aika kauan tässä kesti, että päästiin koirien kans käymään tuolla, mutta jatkossa käydään varmasti paljon useammin.

Mun molemmat koirat oli aivan rapasia reissun päätteeksi, kun taas Luka oli ihan putipuhdas... :D Tällä kertaa ainoastaan koivet oli mudan peitossa, kun välillä koko koira on kuorrutettu ties millä liejulla.. Aussieihin pätee aika hyvin ajatusmaailma mitä likasempi, sen tyytyväisempi. Siihen noiden mudassa, liejussa, paskassa ja ties missä porsasteluun on ehtiny jo tottua niin hyvin, että se on enemmänki koomista. Metsään ei edes kannata lähteä sillä ajatuksella, että "toivottavasti molemmat pysyy puhtaina", vaan noiden ittensä sotkemista enemmänki oottaa :D Toki välillä huomaa molempien pysyneen suht puhtaina, mutta se on positiivinen yllätys, eikä oletus, heh.
2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat