sunnuntai 14. lokakuuta 2018

RENNOT RUUTUHOUSUT

ruutuhousut-1 ruutuhousut-2-side ruutuhousut-6 ruutuhousut-4

Olin kuvaamassa Johannaa ja olin taas ihan hilkulla lähteä samassa löhöasussa, jossa olin viettäny päivää kotona. Mun hiuksetkin oli likaset ja yhtä takkusekamelskaa, joten ensimmäinen ajatus oli se, että no ihan turha tässä on mitään panostaa. Kirjotin edellisessä postauksessa siitä, että ihan pienilläkin jutuilla omaa ulkonäköä ja olemusta saa skarpattua ja se isoin juttu on positiivinen fiilis oman pään sisällä, eikä sillä ulkoisella muutoksella oo niin suurta merkitystä.

Vaihdoin sitten päälle suunnilleen yhtä rennot, mutta siistit ja ennenkaikkea puhtaat vaatteet sekä vetäsin hiukset pikanutturalle. Mut valtas heti kunnon voittajafiilis ja sen lisäksi tästä lookistakin tuli kiva, vaikka se ei ollutkaan skarppaamisen tarkoituksena. Kuvausten lomassa pyysin Johannaa ottamaan musta muutaman kuvan ja tässä ne nyt olis!

On hassua huomata, että näytän näissä kuvissa omasta mielestä ihan samalta, kuin ns. panostetummissakin asukuvissa ja panostetummassa lookissa. Oikeastaan jopa niin, että nää kuvat ja tää lookki on musta kivaa vaihtelua! Helposti tulee laitettua hiukset ja meikki suunnilleen samalla tavalla, koska niitä pitää itse jostain syystä parhaana, vaikka vaihtelu meikin ja varsinkin hiusten suhteen on parasta. Niillä saa muutettua koko ulkonäköä yllättävän paljon ja musta on ihanaa nähä itteni vaihtelun vuoksi vähän erilaisena kuvissa.

Pidän hiuksia suurimman osan ajasta tällaisella rennolla sotkunutturalla, mutta blogikuvissa se näkyy aika harvoin. Ihan tyhmää :D Siinä ei oikeasti oo mitään järkeä ja just sen takia oon ottanutkin tämän linjan, että asukuvia otetaan myös silloin, kun en oo laittautunu kotona sillä ajatuksella, että nyt otetaan asukuvat! Eilenkin oli tarkoituksena ottaa kuvat, kun satuin laittamaan kivat vaatteet, vaikka hiukset oli samaisella sotkunutturalla ja lähdin liikkeelle ilman meikkiä. Kuvaajalla oli kauhea nälkä, hän halusi syödä ensin ja sitten olikin jo pimeää, joten kuvat jäi.. Mutta sama asu sotkunutturalla pitää ehdottomasti kuvata vielä joku päivä paremmalla menestyksellä!


9 kommenttia:

 1. Todella ihana asu! Ja nuttura sopii musta kokonaisuuteen hyvin. Mistä kaupasta noin kivat housut ovat? :)

  VastaaPoista
 2. Hei Anni! Olitkohan sä siellä Circuksessa Idan ja Kallen keikkaa kattomssa perjantaina? Ihan kun oisin sut nähny menevän ohi meiän porukasta kun ne lopetti, jäi ihan hirveesti häiritsemään et olitko se sä mut en sit enää sua nähnykää missään sen jälkeen. Mut jäi häiritsemään kun näytti ihan sulta! :D

  Tää asu on ihanan rento, I like it <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin!! :D Sotkunutturalla ja harmaalla collegepaidalla 8) Hitsi miten ärsyttävää! Ois ollu kiva jutella vähän, mut ehkä ens kerralla<3

   Poista
  2. Hahaa joo se olit sinä! :D Nojep ois kyl ollu kiva, yritin sit sen jälkeen ettiiki sua sielt Circuksest mut siel oli niin hirveet ihmismassat et en mä mitää nähny, halusin vaa nopee pois sielt puristuksest ku alko vaa ahdistaa se ihmismäärä. :DD Ens kerralla ehdottomasti kyllä! <3 Jahei voidaa me käydä vaik kahvil/teel/millä vaan limsalla anytime, kun on tätä kuuluisaa aikaa nyt tuhlattavaks kun oon vapaalla. :)

   Poista
 3. Tosi ihana tyyli! Itestäni on kans tullu nykyään opiskelujen ohessa ns. "laiska" enkä jaksa sen kummempaa tehdä kuin hieman laittaa kulmia ja kietaista tukan sutturalle :D Mut oikeestaan oon itekin todennut et tällanen rento ja mukava tyyli on tosi tosi kiva, eikä oikeestaan ees varsinaisesti mitenkään epäsiisti :) Pakko kysyä muuten, että mistä oot tuon laukun bongannut? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Se on oikeasti ihan "riittävä" ja monesti pienikin panostus saa olemuksen ja ulkonäön paljon skarpimmaksi :) Laukku on jostain kirppikseltä/second hand kaupasta Pariisista :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat