perjantai 12. lokakuuta 2018

ULKONÄKÖÖN PANOSTAMISESTA

ulkonäköön panostaminen-3 ulkonäköön panostaminen-4-side id ulkonäköön panostaminen-5

Oon ihan varma siitä, etten oo ainoa, jolla ulkonäköön panostaminen on helposti jommassa kummassa ääripäässä. Useimmiten näytän siltä, että oon luovuttanut aivan totaalisesti ja toinen ääripää on taas se, että panostan meikkiin, hiuksiin ja vaatteisiin.

Koko elämään tasapainoa etsiessäni oon alkanu saamaan kiinni myös siitä, miksi tällaisten pienempienkin asioiden tasapainon löytäminen on tärkeää. Loppujen lopuksi on aika pieni asia harjata hiukset tai vaihtaa puhtaat vaatteet päälle, mutta ne tuo hämmästyttävästi uutta energiaa. Koko olemus tuntuu heti paljon valmiimmalta, jos nyt vaikka jotain sattuiskin tulemaan eteen sinä päivänä. Ja vaikkei tuu, niin ainakin itsellä on parempi olo itsestään!

Välillä on hyvä olla nuhjuisissa kamoissa hiukset takussa sohvan nurkassa, mutta pääpaino on sanalla välillä. Ei 90% ajasta, kuten mä oon ollut. Sitä ei varmaan tarvi edes selittää, miksi se ei oo hyvä asia. Miettikää vaikka sitä, kun ootte ollu viikon kipeänä sohvalla löhöten samoissa vaatteissa hiukset likasina. Viikon jälkeen olo alkaa vähän helpottamaan, pääsette vihdoin suihkuun, jaksatte harjata hiukset ja vaihtaa puhtaat vaatteet päälle. Se lisääntyvän energian määrä on ihan käsittämätön ja olokin paranee monesti ihan kummasti.

Mun tavoitteena on ollut panostaa ulkonäköön vähän, unohtaa ne ääripäät ja ilokseni voin todeta, että tää on alkanu toimia! Näissä kuvissa näkyy edellisen illan kiharat ja mun perusmeikki. Jo pelkät kiharat toi niin hyvän fiiliksen, että halusin meikata, vaikkei päivän ohjelmassa ollutkaan mitään erikoista. Mietin vaihtavani viininpunaisen oloasun pois, kun olin lähdössä koirien kans ulos ja kauppaan. Ehdin pari sekuntia pohdiskella mitähän sitä nyt laittais päälle, kun tajusin, että miksi mun edes pitäis vaihtaa vaatteet. Tyytyväisenä lähdin siis ulos laittautuneena yö-/oloasu päällä, koska miksi ei!

Ois ehkä ollut eri asia, jos mulla ois ollut päällä joku vaaleansininen nalle-yöppäri, mutta eipä silläkään ois loppupeleissä ollu mitään väliä :D Ainoastaan se päänsisäinen fiilis siitä, että ois jaksanu laittaa "kunnon vaatteet", johon kategoriaan tämän viininpunaisen asun voi mun mielestä laittaa. Tuskin kukaan teistä ajatteli näitä kuvia katsoessaan, että öö mikä yöpuku tolla on päällä..

Mun pointti tähän ulkonäköön panostamiseen on se, että laittautuu sen verran, että olo tuntuu energiseltä, tehokkaalta ja valmiilta päivään! Se ulkonäkö itsessään on aivan toissijainen juttu ja ehdottomasti tärkeintä on se fiilis itsestä. Oon huomannu, että mulla on nykyisin paljon parempi fiilis itsestäni myös ulkonäöllisesti, kun panostan itseeni ja laittaudun sillä ajatuksella, että voin hyvin. Sillä ei oo hirveästi merkitystä mitä mulla on päällä, millä tavalla oon meikannut tai miten oon laittanut hiukset, kunhan saavutan sen hyvän ja energisen fiiliksen! Monet asiat kulkee käsi kädessä ja sopiva rentous toimii lähes kaikessa. Rentous pukeutumisen ja laittautumisen suhteen on tehnyt sen, että päädyn vahingossa kivoihin asuihin, arvalla valikoitu huulipuna onkin superkiva tai ilman peiliä nutturalle vedetyt hiukset näyttää niin hyvältä, että hymyilyttää.

6 kommenttia:

 1. Voi Anni - oot niin super kaunis, olit sitten laittautunut tai et <3

  VastaaPoista
 2. Samastuin tähän kyllä, ja olen kanssasi samoilla linjoilla - "laittautuminen" tuo yllätävän paljon lisäenergiaa ja -tarmoa päivään. Niinä päivinä, joina minulla on paljon hommaa kotioloissa (opiskelua, töitä, kirjoittamista tms.), pyrin kuitenkin aamupalan jälkeen vaihtamaan pois yövaatteista, laittamaan hiukset kiinni ja ehkä sipaisemaan hieman ripsiväriä ripsiin. Pieniä juttuja, mutta minulle ne toimivat! Jos jään kotiin pyörimään pyjamassa, isoissa sukissa ja rähjäsessä tukassa, "työ-moodi" ei oikein iske kunnolla päälle. Niinä päivinä tulee helpommin vietettyä aikaa sohvannurkassa litkien teetä ja katsoen Netflixiä (joka sekin on, joskus, ihan sallittua).

  Oikein ihanaa tulevaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - aivan täysin sama homma täällä! Se on kyllä mielenkiintoista, että mistä se energian ja tarmon lisääntyminen johtuu. Kai se on vähän samanlainen juttu, kuin "hymyile, niin huijaat itsesi iloisemmaksi" :D Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 3. Sulla on niin siistit silmät! Aivan huikeen kauniit! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat