keskiviikko 28. marraskuuta 2018

IHAN TAVALLISIA REISSUKUVIA - GRAN CANARIA

gran canaria meloneras kokemus-20

Heippa!

Tässä kuvia ja video reissusta, jotka otin mun pokkarikameralla - samalla kameralla, jolla otan tavallinen arki -postaussarjan kuvat :) Tarkoitus oli kuvata vähän enemmänkin ja yritin jopa muutamana eri päivänä kuvata tavallinen arki -postauksen, mutta toinen mukana ollut muistikortti hävisi ihmeellisesti yöpöydältä. Yritin kyllä suoriutua yhdellä muistikortilla, mutta sen vaihtaminen kamerasta toiseen reissun päällä oli vähän turhan vaikeaa.

Luultavasti muistikortti oli vahingossa tippunut lattialle ja lähtenyt roskiin siivouksen yhteydessä tai jotain sellasta. Se oli aika pienikokoinen muistikortti ja olin tainnut tyhjentää sen juuri, joten mitään sen suurempaa vahinkoa ei tapahtunut. Harmitus oli siis ainoastaan mun pään sisällä, sillä en ikinä hukkaa mitään ja tuo muistikortin häviäminen tuntui pieneltä säröltä sielussa :D

En höpöttele nyt enempää, vaan saatte katella kuvia ja videon rauhassa!


gran canaria meloneras kokemus-4-side gran canaria meloneras kokemus-11 gran canaria meloneras kokemus-9-side gran canaria meloneras kokemus-10-side gran canaria meloneras kokemus-7-side gran canaria meloneras kokemus-8 gran canaria meloneras kokemus-19 gran canaria meloneras kokemus-18 gran canaria meloneras kokemus-5-side gran canaria meloneras kokemus-6 gran canaria meloneras kokemus-23-side gran canaria meloneras kokemus-1-side gran canaria meloneras kokemus-24 gran canaria meloneras kokemus-27-side gran canaria meloneras kokemus-25-side gran canaria meloneras kokemus-21 id gran canaria meloneras kokemus-28-side

Okei tuosta oikeanpuolimmaisesta kuvasta mun on pakko kirjoittaa vähän. Istuttiin meiän parvekkeella ja koska mulla ei sattuneesta syystä ollut bikineitä mukana, niin vaatetus oli tuollainen. Söin jäätelöä ja päätin ottaa kuvan ihan vaan siitä hetkestä. Aloin heti nauramaan, että apua miten kauhea kuva ja näytin sen Annikalle sanoen, että tää todellakin menee blogiin.

Mulla tulee tuosta kuvasta jostain syystä ihan todella hyvä mieli :D Joo ei tosiaan se kaikista edustavin kuva, mutta just sen takia tuo onki niin ihana! Oon ollu niiiin monissa kuvissa, että oon nähny vaikka ja millasta epäedustavaa kuvaa itsestäni, mutta tää menee kyllä ihan kärkikastiin. Samalla tää kuva on jotenkin tosi sympaattinen.

"Siinä minä tyytyväisenä Mars-jäätelö kädessä löhöän ja mietin mitä kaikkea söisin jälkkäriksi illallisen buffetista"<34 kommenttia:

 1. Voi ihanuus mitä lomakuvia ja tuo video <3 Mä aina vain räpsin kuvia, nyt yritin syyskuussa Pafoksella ollessa ottaa niitä videoklippejä josko olisi tehnyt myös jonkun kivan minivideon, mutta en mä vaan osannut muistaa! Otin peräti kaksi videoo reissun aikana :'D

  Kyllä olisi mukava päästä pitkästä aikaa käymään Gran Canarialla, mulle on Teneriffa enempi tuttu ja siellä olen käynyt ihan hurjan monta kertaa, pari kertaa oon sit käynyt Gran Canarialla. Yritin miestä houkutella kuukausia sitten, että oltaisiin nyt 2019 talvelle varattu matka Gran Canarialle mutta ei lämmennyt ajatukselle :D Nää sun kuvat kyllä nostatti lomakuumeen entisestään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)<3 Mä oon kans aatellu, että ois kiva, kun reissuista ois ihan vaan joku koostevideo - ei tarvi olla mitenkään visuaalisesti upea, kunhan jotain muistoa reissusta :) Se on kyllä vähän opettelua, että muistaa ottaa niitä pätkiä.. Omalla kohdalla se turhautuminen tulee siitä, kun tajuan, etten oo muistanu ottaa pätkiä jostain, mutta ei sillä oo sitten oikeasti mitään väliä! Tarkotus ei ookkaan taltioida koko reissua, vaan saada edes jokin pieni muisto :)

   Mä oon käyny aiemmin joskus lapsena, mutta siitä ei ookkaan ollu hirveästi muistikuvia. Mulle tällaset kohteet on ollu vähän njääh, mutta kyllähän tuoltakin löytää kivoja paikkoja, varsinkin jos lähtee autolla seikkailemaan :) Ja helppoa ja rentoa lomailua, mikä unohtuu monesti sen reissusuorittamisen taakse :D

   Poista
 2. Ihania reissukuvia ja aah toi kuva auringonlaskusta!! Aina miettii et ois niin kiva kun jaksais/osais/sais aikaseks otettua reissuilta tai ihan muutenki ihan perus pieniä videopätkiä että sais tehtyä vaikka edes kesältä monen kuukauden ajalta jonkun minikoosteen, mut ei koskaan tuu tehtyä niin! Noist tulee niin hyvä mieli aina kun vois myöhemmin katella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sanoppa muuta! Jotenkin se aina unohtuu ja on muka niin iso vaiva, mutta myöhemmin harmittaa, kun oishan joku koostevideo aina kiva muisto :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat