perjantai 23. marraskuuta 2018

KOUKUTTAVIMMAT SARJAT

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa

viaplay alennus-3-side

Oon puhunut varmasti kymmeniä kertoja siitä, kuinka paljon katson sarjoja ja kuinka ne on mulle yksiä parhaista rentoutumiskeinoista. Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa, enkä vois kuvitella paremmin mulle sopivaa kamppista, haha<3

Mulla ei oo mitään tiettyä suosikkigenreä, vaan katson sarjoja ihan laidasta laitaan. Aloitin itseasiassa jo viime talvena tekemään postausta kaikista katsomistani tv-sarjoista ja ehkä saan sen vielä joskus valmiiksi!


viaplay alennus-5

Saatte nyt kuitenkin yhden listauksen - 5 (edit / näköjään 10...) koukuttavinta sarjaa Viaplaystä:


How I Met Your Mother

Aivan käsittämättömän hauska sarja, jossa sarjan nimen mukaisesti mies kertoo lapsillensa tarinaa siitä, kuinka hän tapasi heidän äitinsä. Sarjassa on tiivis kaveriporukka, joiden menoa ja meininkiä on vaikeaa katsoa nauramatta ja joidenkin jaksojen jälkeen henkilöt tuntuvat jo ihan omilta kavereilta. Tää on sarja, joka vaan paranee, mitä pidemmälle sitä katsoo!

Ps. Katoin tätä sarjaa näitä kuvia ottaessa ja oli kyllä paras kamppiskuvaus hetkeen, kun pystyin vaan katsomaan sarjaa samalla, kun Annika otti kuvia! :D

Blacklist

Lyhykäisyydessään sarja kertoo FBI-agentin ja rikollisen yhteistyöstä, kun he ottavat kiinni "mustan listan" rikollisia. Asiat ei oo kuitenkaan ihan niin yksinkertaisia ja sarjaa katsoessa saa useaan otteeseen arvailla asioiden oikeaa laitaa..

The Walking Dead

Joukko ihmisiä on selvinnyt zombiepidemialta ja he yrittävät etsiä turvapaikkaa maailmasta, jota zombit hallitsevat.

Gossip Girl

Sarjassa seurataan varakkaita teini-ikäisiä, jotka asuvat New Yorkissa. Todella ajaton sarja! Myös tässä henkilöt alkavat tuntumaan omilta ystäviltä ja heidän iloja ja suruja on ihana myötäelää ruudun kautta.

Ps. Mulla on kaksi hahmoa eri tv-sarjoista, joihin oon ollu aivan rakastunut ja toinen löytyy tästä sarjasta! Hän on Chuck Bass ja se toinen sitten Jax Teller<3 Ihan samanlaista rakkautta ei oo roihahtanut koskaan muulloin, mutta yks pienempi ihastus on mainittava ja sen kohteena on Jon Snow..

Blindspot

Muistinsa menettänyt, kauttaaltaan tatuoitu nainen löydetään Times Squarelta. Hänen tatuoinneissaan on vihjeitä, joiden avulla hän ja FBI onnistuvat estämään rikoksia.

Ps. Tää sarja on Viaplayn uutuus, joka on julkaistu nyt marraskuussa!

White Collar

FBI saa kiinni älykkään huijarin, väärentäjän ja varkaan, joka päätyy toimimaan FBI:n kanssa. Sarjassa on lyhyempiä keissejä, mutta niiden takana on suurempi tarina, joka etenee ja avautuu sarjan myötä.

Prison Break

Mies joutuu vankilaan ja hänen veljensä aloittaa melkoisen operaation tavoitteenaan vapauttaa veljensä. Tääkään tarina ei oo ihan niin yksinkertainen, vaan taustalla on melkoisia salaliittoja.

Billions

Yhdysvaltalainen talousrikosten maailmaan liittyvä draamasarja.

Bones

Komediallisia elementtejä sisältävä draamasarja oikeus- ja poliisiyksiköstä. Jokaisessa jaksossa käsitellään mysteeriä ihmisen jäänteiden takana.

Outlander

Tarina sijoittuu eri aikakausien välille ja päähenkilöt yrittävät pysyä yhdessä ja muuttaa historian kulkua kaikista haasteista huolimatta.

+

Myös sarja nimeltä Chance kuulosti mielenkiintoiselta ja taidan ottaa sen katseluun seuraavaksi!


viaplay alennus-1-side
id viaplay alennus-2
viaplay alennus-7

Viaplaylle iso plussa siitä, että siellä näkyy jokaisen sarjan IMDb-arvosana! Vaikka tuo arvosana ei tietenkään kerro absoluuttista totuutta siitä, onko sarja sun mielestä hyvä vai huono, antaa se kuitenkin jotain osviittaa ja on hyvä, ettei jokaisen sarjan arvosanaa tarvi googlettaa erikseen.

Listauksessa suosittelemani Blindspot-sarjan lisäksi muita marraskuun uutuuksia Viaplayssä ovat esimerkiksi New Amsterdam, ChicagoMed, Four Hands Menu ja Parks and Recreation.

Mun suhtautuminen uusiin sarjoihin on avarakatseinen, jos niin voi sanoa. Mun mielestä jokaiselle sarjalle kannattaa antaa mahdollisuus, sillä sarja voi olla sun mielestä tosi hyvä, vaikka kaveri ei oiskaan tykänny siitä ja joku lähtökohtaisesti vieraalta tuntuvan genren sarja voikin nousta uudeksi suosikiksi! Ite tykkään katsoa vähän eri tyyppisiä sarjoja ihan jo senkin takia, että se on mukavaa vaihtelua. Välillä haluan katsoa jotain intensiivistä ja jopa vähän raskasta, kun taas joskus jokin ihanan "helppo" hyvänmielensarja on täydellinen valinta.


viaplay alennus-4-side

Black Friday -viikon ajan Viaplayn Leffat ja sarjat -paketti on 50% alennuksella. Vielä viikonloppu aikaa ostaa tuo paketti, jolloin saat 4 kuukautta katseluaikaa puoleen hintaan ja kaikki uudet asiakkaat saa tuon lisäksi 2 viikkoa ilmaista katseluaikaa. Viaplayllä ei oo koskaan aiemmin ollut tarjouksia, joten suosittelen tutustumaan heidän tarjontaan ja hankkimaan tuon paketin, jos yhtään kiinnostaa :)


2 kommenttia:

  1. Oon varmaan näistä katsonut myös suurimman osan jo :) Hyvää katsottavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua! :D Se on kyllä välillä hauskaa, kun selviää, että on katsonut suunnilleen kaikki samat sarjat vaikka jonkun kaverin kanssa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat