tiistai 20. marraskuuta 2018

PUERTO RICO, GRAN CANARIA

puerto rico gran canaria-3

Eilisen autoreissun ensimmäisenä kohteena oli Puerto Rico, jonne kesti vain vartti meidän hotellilta. Rantatietä ajaessa kyliä ja uimarantoja tuntui olevan valehtelematta muutaman kilometrin välein. Ensin käytiin/yritettiin käydä kurkkaamassa kaikkia paikkoja, mutta jossain vaiheessa päätettiin, että ajetaan vaan suosiolla ohi. Rantatieltä näkyi upeita maisemia, mutta parkkipaikkoja tai levikkeitä ei ollu ollenkaan. Monessa paikassa jopa rannan tuntumaan tai johonkin kivaan paikkaan pääseminen vaikutti ihan mahdottomalta.

Oikeastihan se on vaan hyvä juttu ja niille maisemapaikoille pääsee kyllä, jos vaan jaksaa nähdä vaivaa. Mulle ja mun haluan nähdä kaiken mentaliteetille teki vähän pahaa, etten päässy tutustumaan jokaiseen paikkaan, mutta parempi niin, että ehdittiin kierrellä muutamassa paikassa rauhassa.


puerto rico gran canaria-9 puerto rico gran canaria-6-side puerto rico gran canaria-4 puerto rico gran canaria-5-side puerto rico gran canaria-15 puerto rico gran canaria-12-side puerto rico gran canaria-8 puerto rico gran canaria-14-side

Päätettiin ottaa tänään vähän rauhallisempi päivä ja yrittää jättää työjutut minimiin, jotta ehdittäisiin edes puoli päivää oikeasti lomailla ja nauttia auringosta. Hoidettiin aamulla yhdet kamppiskuvat ja kahdet pitäis vielä ottaa, mutta muuten aiotaan olla lomamoodissa. Jotenkin outoa ja ikävää ja varmasti siellä ruudun toisella puolella on vaikeaa ymmärtää, miten ei muka olla ehditty istahtaa aurinkotuoliin vielä. Puhuttiin jo alkureissusta, että joku päivä on pakko ehtiä ottaa sellainen kunnon lomapäivä ja nyt kun ylihuomenna on jo lähtö, niin tänään on hyvä päivä hoitaa se pois alta. Heh, koko reissu on tuntunu siltä, että kokoajan on hommaa, mitä pitää "hoitaa pois alta", niin näköjään tää totaalisen rentoutumishetken aikaansaaminenkin tuntuu suoritukselta.

Tosi kivaa on ollu ja tottakai täällä ihan miljöön, auringon ja lämmön puolesta rentoutuu, mutta rennoksi aivot narikassa lomaviikoksi tätä ei oo voinu kutsua :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat