lauantai 22. joulukuuta 2018

JOULUINEN FIILISTELYPÄIVÄ HELSINGISSÄ

jouluinen fiilistelypäivä helsingissä-2-side

Se on jännä, miten monet ikävät tunteet helpottaa, kun ne myöntää ääneen tai tässä tapauksessa kirjoittaa blogiin. Edellisessä postauksessa avasin omia jouluun kohdistuvia paineita ja heti sen kirjoitettuani aattelin, että no ehkä lähden kiertelemään kameran kanssa ympäri jouluista keskustaa! Kysyin parilta kaverilta ehtisivätkö he tulla seuraksi, mutta aikataulut meni vähän ristiin, joten lähdin seikkailemaan ihan yksinäni. Liian monia kivoja juttuja tulee jätettyä tekemättä siksi, että se tuntuu muka jotenkin turhalta yksin. Oikeastihan yksin tekeminen on monesti ihanaa ja vielä aivan erilailla sellaista rentouttavaa minä-aikaa, jota kaikkien pitäisi joskus suoda itselleen!


aiaig-4-side jouluinen fiilistelypäivä helsingissä-1-side

Suuntasin ensin Kämp Galleriaan, koska mun piti ottaa sieltä kamppiskuva Instagramiin. Olin pyörähtäny siellä sushilla kerran aikaisemmin, mutta nyt vaan pyörin katselemassa tarjontaa ihan oman pään mukaan, koska yksin se on mahdollista, haha. Todella viihtyisä paikka!


jouluinen fiilistelypäivä helsingissä-8

Seuraavaksi suuntasin Tuomaan Markkinoille, jonne olin yrittäny päästä jo paljon aiemmin, mutta en vaan ollu saanu aikaseksi lähteä. Kiertelin rauhassa, söin riisipuuroa ja ostin pussillisen taivaallisen hyviä karjalanpiirakoita. Olisin halunnut ostaa myös lanttukukon, mutta heillä oli vain muikkuversioita tarjolla.


jouluinen fiilistelypäivä helsingissä-10-side

Sita tuli tuomaan mulle mun muistikortit, kun annoin ne Sitalle edellispäivän treenivideokuvauksien videomateriaalin vuoksi. Oli muuten ihan huippu päivä se, kun kuvattiin Sitalle treenivideo! Ootan malttamattomana lopputulosta ja näillä näkymin video tulee Sitan YouTube-kanavalle 6.1 :)


jouluinen fiilistelypäivä helsingissä-13-side

Jatkoin kiertelyä vielä yksinäni ja menin Kämp Gallerian Kuumaan juomaan kahvia ja syömään pannareita. Tässä kohtaa kamera meni takaisin laukkuun ja lähdin muutamien mutkien kautta Vallilan Osuuspankkiin hoitamaan asioita.

Palataan pian<3


2 kommenttia:

 1. Mitä muistikorttia suosittelisit hankkimaan kameraan? Oon ollu aikeissa ostaa Olympuksen OM-D kameran ja siihen 64 tai 128 gigaisen muistikortin. Haluan kameralla ottaa sekä kuvia että jonkin verran myös videoita. Onko sulla heittää suoraan joku kortti mitä suosittelet, sulla on itse käytössä tai mitä mun kannattaa ottaa huomioon korttia valitessa (kortin luvut?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeestaan osaa sanoa korteista juuri mitään, mun tarpeisiin kaikki kortit on toiminu hyvin :D Kannattaa kysyä liikkeessä jos käyt ostamassa tai googletella, ei oo niin vaikeita juttuja, vaikken ite nyt tiiäkkään niistä... Ei pitäis olla hirveästi mitään väliä mun tietääkseni minkä kortin ostat tuohon kameraan :)

   Mulla on isoimmat 64 gigaa, mutta en oikein tykkää käyttää niitä. Niihin mahtuu niin järkyttävän paljon raw-kuviakin, että mua huolettaa jos kortti vaikka viottuis tms. Mielummin käytän esim. 32 gigasia, joille mahtuu myös paljon, mutta joiden kuvat kuitenkin "joutuu" (eli mun mielestä saa) laittaa koneelle talteen tiheämpään tahtiin esim. 64 gigaseen verrattuna.

   Jos ostat ison kortin, niin muista sitten laittaa matskut talteen hyvissä ajoin! 64+ gigaa on ihan älyttömän paljon, jos se jostain syystä menis rikki/hukkaan/varastettais. Isolle kortille kuvat/videot jää helposti ihan jo siitä syystä, ettei oo pakko tyhjentää korttia :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat