torstai 6. joulukuuta 2018

TAVALLINEN ARKI 2.12.2018

tavallinen arki annieveliina-4

Ihan alkuun haluan toivottaa teille kaikille hyvää itsenäisyyspäivää<3

Tässä tavallista arkea viime sunnuntailta poikkeuksellisen surkeilla kuvilla.. Valokuvaaja-minä oli jo sitä mieltä, että no ei näitä voi edes julkaista, mutta arki-minä oli sitä mieltä, että joojoo! Ainakin harmaa ja pimeä vuodenaika välittyy näistä kuvista, jos ei muuta, haha.


tavallinen arki annieveliina-3

Aloitin sunnuntain kahvilla ja julkaisemalla "Hyi, näytän rumalta" -postauksen.


tavallinen arki annieveliina-1 tavallinen arki annieveliina-10-side

Oon pelannu viime aikoina Clash Royale -peliä, joka näkyy tuossa kuvassa. Pelaamisen ohessa oon manannu kymmeniä kertoja, miksi ikinä edes latasin koko paskapelin, sillä mikään ei oo turhempaa, kuin käyttää aikaa jonkun hemmetin puhelinpelin pelaamiseen :D Lapsuuden matopeli-vaiheen jälkeen oon pelannu puhelimella vaan Sanajahtia, joka tuntuu edes jollain tavalla itseä kehittävältä pelaamiselta, heh. Latasin joitain viikkoja sitten Moments-sovelluksen mittaamaan puhelimella vietettyä aikaa ja keskimäärin vietän puhelimella aikaa 2-3h päivässä, joten en mä nyt kuitenkaan tuntikausia pelaa. 

2-3h päivässä ei oo musta mitenkään älyttömän paljon, varsinkaan jos siitä vähentäisi pelaamiseen käytetyn ajan. Just katoin noita aikoja, niin viime viikolla oli yksi _nollan minuutin_ päivä ja sitä edeltävänä päivänä olin ollu puhelimella 35 minuuttia. Nää päivät ei oo ollu mitenkään erityisiä, enkä oo ees huomannu tällaistä puhelimetonta päivää. Välillä tuntuu enemmänki siltä, että pitäis tehä jotain puhelimella kuten vastata viesteihin tai päivittää Instagramia, mutta ei vaan huvita avata puhelinta.


tavallinen arki annieveliina-2 tavallinen arki annieveliina-9-side tavallinen arki annieveliina-6-side

Aamupala tuli Picnicistä pöytään asti sillä aikaa, kun tein jotain hommia. Tai siis toivottavasti tein hommia, enkä pelannu tuota kirottua peliä.. Yritettiin katsoa The Wire -sarjaa, mutta se ei oo oikein lähteny mulla. Oon yrittäny skarpata sen suhteen melkeen kymmenen katselukerran ajan, mutta katselukerrat on päättyny joka kerta niin lyhyeen, että ekan kauden toinen jakso on just alkamassa.. En oo mikään kerta jotenki malttanu tai jaksanu keskittyä sen katsomiseen, mutta en halua vielä luovuttaa sen suhteen, sillä oon kuullu siitä tosi paljon kehuja. Kuulemma pari ekaa jaksoa pitää kattoa, että siihen pääsee mukaan, mutta jo ekan jakson loppuun pääseminen oli niin työlästä, että saa nähä :D

Oon yrittäny miettiä myös sitä, että miksi jossain jutuissa on pakko yrittää roikkua viimeiseen asti, kuten nyt tässä sarjassa. Miksei vois vaan todeta, ettei oo mun juttu ja siirtyä eteenpäin? Tulee jotenki luovuttanut ja epäonnistunut olo tän sarjan suhteen, jos nyt lopetan sen katsomisen, vaikka se on kuulemma hyvä..


tavallinen arki annieveliina-11-side

Poikien kans Rajasaaressa.


tavallinen arki annieveliina-14 tavallinen arki annieveliina-15 tavallinen arki annieveliina-16-side

Porukalla syömään No Pizzan herkkuja! Poronkusema on ihan mun lemppari ja Green Piece oli niin hyvä uusi tuttavuus, että taidan ottaa sitä ens kerralla. Kuvassa etualalla oleva Urban Buffala Bill sen sijaan oli aika mitäänsanomaton Poronkuseman ja Graan Piecen rinnalla, kun maisteltiin kaikkia pizzoja.


tavallinen arki annieveliina-18-side

Vihdoin sain aikaseksi hakea kasvilampulle johdon Clas Ohlsonista. Edellisessä tavallinen arki -postauksessa 8.11 kävin ostamassa kaksi kasvilamppua, joista vain toiselle löyty lampunjalka kotoa. Siitä asti oon siirtäny lamppua aamuisin ja iltaisin, jotta valo hellisi keittiön ikkunalla olevia kasveja päivisin ja kylppärissä majailevaa isoa lyyraviikunaa öisin :D Nyt vihdoin molemmissa paikoissa on omat lamppunsa ja niiden päällä ja pois laittaminen riittää..


id tavallinen arki annieveliina-20-side

Oon vihdoin monien vuosien jälkeen päässy pelaamaan pöytälätkää! Vaikka itse sanonkin, niin oon aika hyvä siinä ja haluaisin järkätä kunnon pöytälätkäturnauksen. Oon nyt pelannu kolmea miestä vastaan, mutta pelit on päättyny aikalailla 10-0, joten oon yrittäny metsästää kunnon vastusta, joka myös tykkäis pelata sitä :D


tavallinen arki annieveliina-22

Katottiin Memento-elokuva ja sen jälkeen vielä jakso Planeettamme Maata.


tavallinen arki annieveliina-23 tavallinen arki annieveliina-24-side tavallinen arki annieveliina-27 tavallinen arki annieveliina-28-side

Kello oli jo aika paljon, joten suunta kohti kotia. Bussia piti ootella hetki, joten nappasin pirtelön, joka osoittautui aika ällömakeaksi..

---

Täällä suunnitelmissa rentoa itsenäisyyspäivän viettoa ja Linnan juhlien katselua :)2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat