tiistai 18. joulukuuta 2018

UUDET HIUKSET - PITKÄ POLKKA

uudet hiukset - pitkä polkka-3 uudet hiukset - pitkä polkka-2-side

Keksin ajatuksen lyhyemmistä hiuksista viime kampaajakäynnillä, josta on jo hetki aikaa juurikasvusta päätellen.. Aattelin, että ens kerralla voitais leikata pitkä polkka, long bob, miksi sitä sitten kutsutaankaan.

Lauantaina kirjotinkin meneväni suihkun kautta kaverin synttäreille. Yritin sillon harjata hiuksia kahteen eri otteeseen, mutta hiukset oli taas vaihteeksi älyttömässä takussa ja mulla meni hermot. Mietin pitäiskö mun suosiolla oottaa sitä joskus hamassa tulevaisuudessa koittavaa kampaajakäyntiä, jotta lopputuloksesta tulis vähän parempi enkä veis pitkien hiusten pätkäisyn iloa mun kampaajalta :D

Se takun määrä oli kuitenkin tällä kertaa ratkaiseva tekijä, joten otin takkusykeröillä olevat hiukset kahteen eri osioon ja leikkasin. Ah, miten helppoa hiukset oli harjata heti sen jälkeen! Sitten yritin vaan leikata hiuksia edes suunnilleen symmetrisesti molemmin puolin. Jos ootte joskus leikannu omia hiuksia tai varsinkin otsahiuksia, niin ootte varmaan huomannu sen, että jostain kohtaa menee aina lyhyemmäksi, jonka jälkeen toistakin puolta pitää leikata ja tätä voi jatkua useamman kierroksen. Leikkasin kolme tai neljä kertaa koko settiä vielä lyhyemmäksi, jotta se ei ois ainakaan silmiinpistävän epätasainen.


id uudet hiukset - pitkä polkka-6 uudet hiukset - pitkä polkka-4-side uudet hiukset - pitkä polkka-7

Nää ei nyt oo parhaimmat saati freeseimmät hiuskuvat, mutta en jaksanu alkaa pitkittämään tätä postausta siihen asti, että saisin jotkut panostetut ja hienot hiuskuvat, haha. Pyörähdin muutaman minuutin mutkan Annikalla ja Annika nappas nää kuvat siinä pihalla. Eiköhän jotain vähän parempiakin hiuskuvia oo tulossa vielä joskus, mutta tässä todistusaineistoa lyhyemmistä hiuksista, nyt kun ne on vielä lyhyet..

Mun hiuksethan siis kasvaa aika hyvää vauhtia, joten siitäkin syystä oli aika helppo tehdä tää päätös pätkäistä hiukset :D Oon nyt naureskellu, että eiköhän ne oo kesään mennessä taas yhtä pitkät, kuin ennen tätä viimeisintä saksimista. Tekin ootte joskus ihmetelleet, että missä vaiheessa mun hiukset on muka ehtiny kasvaa niin pitkiksi!

Tässä hyvä esimerkki, sillä ekassa kuvassa mun hiuksia on just leikattu ja kaks jälkimmäistä kuvaa taas on hiuksista puoli vuotta myöhemmin:


hiusten kasvaminen-1-side

Tykkäsin näistä lyhyemmistä hiuksista aivan heti ja nyt tuntuu, kuin mulla ois aina ollutkin tän mittaiset hiukset. Tottakai hyvät hiukset on aina hyvät ja onhan hiuksilla iso vaikutus ulkonäköön, mutta mun mielestä hiukset on kuitenkin vaan hiukset. Mun on varmasti myös helppo ajatella näin, koska ne hiukset kasvaa niin nopeesti takaisin..

Oon ehkä muutenki vähä huithapeli näiden juttujen kans, koska huomasin juurikasvun vasta näistä kuvista, eikä jollain juurikasvulla oo yhtään mitään merkitystä elämän kannalta :D Voitais kuitenkin joskus tässä ens vuoden puolella värjäillä hiuksia ja korjata mun leikkausjälki mun ihanan kampaajan Janinan kanssa!

Meiän on ollu tarkotus värjätä mun hiukset niin, että tyvi haalistuis aika luonnolliseksi ja pääsisin kasvattelemaan omaa väriä, mutta se ei oo ihan onnistunu, kuten varmaan huomasittekin noista ylemmistä kuvista :D Janina on joka kerta osannu laittaa aivan täydelliset värit ja sävyt mun hiuksiin, mutta viimeks väristä tuli vähän erilainen, koska olin kampausmallina ja hiukset värjättiin sen vuoksi vähän eri tavalla :) Ens kerralla sitten päästään värjäämään mun oman värin kannalta suotuisalla tavalla ja kyllähän se oma värikin tuntuu tulevan nopeammin esiin, kun on paljon lyhyemmät hiukset. Tai sitten keksitään jotain muuta, saas nähä..

Joka tapauksessa ihanaa vaihtelua nää hiukset ja niin paljon helpommat, etten ees tajua, miten se on mahdollista..


4 kommenttia:

 1. No on kyllä kivat hiukset! Itsellä kans haaveissa long bob ja oon meinannut tarttua saksiin jo useaan otteeseen, mutta toistaiseksi oon vielä malttanut olla itse leikkelemättä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni! :) Kotoa löytyvät sakset on monisti sen verran tylsiäkin, että pää on vaan täynnä kakshaaraisia leikkauksen jälkeen :D Parempi siis kaiken puolesta mennä kampaajalle, jos se vaan on mahdollista! Mäkin pääsen onneksi jonkun ajan päästä korjaamaan latvan kampaajan penkissä, niin ne jatkais kasvuaan mahdollisimman hyväkuntoisina :)

   Poista
 2. Nää on niiiiin ihanat hiukset, mun mielestä sopii sulle erittäin hyvin <3 Mulla on saman pituiset hiukset, ja tykkään kans älyttömästi kun ei mee laittamiseen enää ikuisuutta :D (Mulla oli joskus kans piiiitkät hiukset, niin nää oli ihanaa vaihtelua!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!<3 Oon oikeasti jopa vähän hämmästynyt siitä, miten helpot nää on laittaa :D Tai ehkä enemmänkin siitä, miten hyvältä nää näyttää laittamattomina - pitkät ku helposti vaan roikku pitkin päätä likasen ja tunkkasen näköisinä, jos niitä ei ollu laittanu :-D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat