lauantai 19. tammikuuta 2019

IHANA AAMU

ihana aamu-4-side

Nukuin loppuviikosta pikkusen normaalia vähemmän, joten simahdin eilen just sopivaan aikaan. Heräsin tänään vielä vähän unisena joskus yhdeksältä ja kattelin hetken sarjaa sängyssä makoillen. Mulla on nykyisin monesti sellainen olo, että väsyttää, muttei nukuta. Ois niin helppoa nukahtaa aina heti sänkyyn päästyä ja nukkua niin pitkään, että herätyskello soi silloin, kun on aika herätä.

Laittelin tavaroita paikoilleen ja join kahvia kodin lempipaikalla parhaassa seurassa eli koirien ja auringonvalon kanssa. Nyt juon vielä tämän yhden kahvikupillisen ja jatkan kodin siivoamista.


id ihana aamu-5 ihana aamu-1-side ihana aamu-10 ihana aamu-2-side ihana aamu-9-side

Kutsuin joitain kavereita viettämään iltaa tänään, mutta viivyttelin asian suhteen niin pitkään, että mielenkiinnolla odotan, kuin moni pääsee paikalle :D Ajattelin eilen peseväni hiukset tänään, mutta skippasin sen ajatuksen nyt aamulla. Näitä kuvia kattoessa tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ehkä mun pitää harkita sitä suihkua vielä uudemman kerran.. Eiköhän näillä pärjätä vielä, mutta pidetään suihkun mahdollisuus kuitenkin auki!

Ihanaa viikonloppua kaikille<3
3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat