perjantai 11. tammikuuta 2019

UUTTA RYTMIÄ ELÄMÄÄN

perjantai-2-side perjantai-3-side

Mun postaustahti ja migreenit kulkee näköjään melkein käsi kädessä, sillä voisin taas vaihteeksi aloittaa kertomalla siitä, kuinka viimeisin migreeni helpotti just aamulla.. :D Vähän hitaasta aamusta huolimatta tää päivä lähti hyvin käyntiin, kun lähdettiin koirien ja uuden kaverin kanssa Rajasaareen.

Oon onnistunu tsemppaamaan aamupalan kanssa, vaikkei sitä kirjaimellisesti ihan aamupalaksi voikaan kutsua. Oon tehnyt erilaisia smoothieita jugurtilla ja kaurahiutaleilla, joista jotkut on ollu juotavia ja jotkut lusikoitavia versioita. Monet aamupalavaihtoehdot tuntuu itelle liian raskailta, mutta smoothiet uppoaa helposti, vaikka niissä ois saman verran kaurahiutaleita, kuin puuroannoksessakin..

Opiskelufiilis on edelleen hyvä, vaikka tässä tulikin tällainen kolmen päivän tauko migreenin takia. Ilmoittauduin tammikuun lopussa olevaan tenttiin ja ainakin vielä tuntuu siltä, että siihen on just sopivasti aikaa - ei liikaa, muttei myöskään liian vähää. Suunnittelin niin, että katon joka arkipäivä yhden luennon ja teen siitä kunnon muistiinpanot. Oon varmaan viimeksi lukion ekalla jaksolla tehny yhtä keskittyneesti muistiinpanoja ja on hämmentävää huomata, miten 100% keskittyminen johonkin vie mukanaan. Teen nyt psykan opintoja ja tää kurssi on kognitiivisen psykologian ja neuropsykologian perusteet. Itsessään psykologia kiinnostaa paljon, mutta oon myös väsänny muistiinpanoja ja havainnollistavia piirrustuksia siihen malliin, että muistan luentojen asioista varmaan puolet ulkoa. Luennot itsessään on kestäny 2 tuntia, mutta mulla on menny helposti 4 tuntia, kun oon kelaillu taaksepäin ja stoppaillu jatkuvasti. Ei pitäis olla uus juttu, että 15% keskittyminen ja puhelimen näprääminen on vähän eri asia, kuin sata lasissa skarppaaminen, mutta nähtävästi se voi vielä näin 25-vuotiaanakin yllättää..

Jotenkin super motivoivaa ja innostavaa nyt, kun oon huomannu, että ehkä tää opiskelu vois onnistuakin tällä kertaa. Migreenissäkin ootin vaan sitä, että olo paranee ja pääsen tekemään muistiinpanoja :D En kuitenkaan halua ahnehtia tämän uuden opiskeluinnon kanssa, joten viikonloput pyhitän ihan muille jutuille. Ehkä tästä tulee samalla se jokin ero arkipäiville ja viikonlopuille, joka multa on puuttunu jo ties kuin pitkään. Oon kaivannu elämään jotain rytmiä ja kun se ei nähtävästi oo tullu tarjottimella eteen, niin kai se rytmi täytyy sitten vaan tehdä itse. Ehkä sen rytmin mukana tulee samalla jokin ryhti tähän touhuun, joka tarkoittaa kaikkea mun elämässä, heh.

Koska päivä meni siellä Rajasaaressa, niin nyt lämmitän ruokaa, laitan kaakaota ja käyn seuraavan luennon kimppuun. Jos oon tarpeeksi tehokas, niin illalla ehtis kattoa vielä jotain sarjaa hetken.. Kivaa viikonloppua kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat