tiistai 26. helmikuuta 2019

HEMMOTTELUILTA JA SARJAVINKKI

hemmotteluilta-1

Pidin perjantaina pienimuotoisen hemmotteluillan kotona. Olin ihan vähällä siirtää hemmotteluhetkeä jollekin muulle päivälle, koska kello oli jo yli puolen yön. Oon yrittäny nyt pitää suunnitelmistani kiinni, vaikka se "oikea aika" ois menny jo ohi. On niin helppoa siirtää esimerkiksi treenaamista ja kouluhommia sillä selityksellä, että kello on jo niin paljon tms. Seuraavana päivänä kuitenkin tulee uudestaan se jokin syy, miksi sitä on siirtämässä uudestaan. Nyt oon pitäny kiinni siitä, että treenaan, opiskelen tai teen jotain edes vähän ja vaikka "väärään" aikaan, jos se on ollu mun suunnitelma päivälle. Sama juttu siis tämän hemmotteluillan kanssa. Ens kerralla osaan varmasti alottaa aikasemmin, koska muuten se venyy yöhön asti :D Kaiken jatkuva skippailu ja siirtäminen saa loppua nyt.


hemmotteluilta-3-side

Tein itelleni kylvyn, laitoin kasvonaamion, kuvan hoitoainetta kosteisiin hiuksiin ja hiukset nutturalle. Mulla ei oo käytössä mitään tiettyä shampoota tai hoitoainetta, mutta niiden pitää olla kosteuttavia. Ostin tän hoitoaineen lähikaupasta edellisen loputtua ja hiusten sähköisyys loppu kuin seinään. En oo oikein perehtyny siihen mitä aineita näissä pitäis olla tai mitä ei ainakaan sais olla. Nyt oon menny ihan vaan sillä mikä tuntuu toimivan omiin hiuksiin ja ehkä joskus sitten perehdyn tarkemmin. Oon joskus kokeillu joitain ns. hyviä ja puhtaita pesuaineita hiuksille, mutta ne ei oo lyhyellä käytöllä ollu kovin hyviä, enkä oo jaksanu testata pidempää jaksoa siinä toivossa, että ne joskus alkaiskin toimimaan..

Oon kattonu viimeaikoina vielä normaalia enemmän kaikkia synkempien aiheiden sarjoja ja dokkareita. Viimeisimpinä Auschwitz, Dirty John ja Ted Bundyn haastattelut. Halusin kattoa hetken jotain vähän kevyempää, sillä en ajatellu olevani kylvyssä kovin pitkään.

Valitsin Netflixistä tosi-tv sarjan Ensitreffit x 5. Yhdessä jaksossa yksi henkilö käy ensitreffeillä viiden ihmisen kanssa ja päättää kenen kanssa haluaa toisille treffeille. Jossain vaiheessa havahduin siihen, että oon lisännyt kuumaa vettä aika monta kertaa ja meneillään oleva jakso oli jo viides.

Todella hyvä ja mielenkiintoinen sarja! Aiemmin näkemäni deittailuohjelmat/-pätkät on ollu aika pinnallisia ja joskus jopa ihan övereitä. Ehkä turhin ikinä kattomani pätkä oli sellanen, jossa bestis valitsi 17v siskolleen poikaystävää ja karsi tyyppejä aivan älyttömillä kriteereillä :D Esim se, että poika tykkäs katsoa kauhuelokuvia oli ehdoton ei, koska tää 17v tyttö ei tykänny kauhuelokuvista. Yks poika tykkäs kuunnella jazzia ja joutu pois, koska tyttö tykkäs popista....
Todellista aivot narikkaan katsottavaa siis.


hemmotteluilta-4

Nää Ensitreffit x 5 -jaksot, ihmiset, tilanteet ja keskustelut oli ihanan tavallisia, jos niin voi sanoa. Kaiken lisäksi sarja oli kuvattu tosi hyvin. Aloin miettimään deittailua ja ihmisten tapaamista omalta kohdaltani ja tuntu, että opin jotain itsestäni ja treffailusta ylipäätään ihan vaan noiden jaksojen ansiosta. Tekis mieli kokeilla ihmisten tapaamista noin, että toisesta ei oo mitään ennakko-oletuksia tai taustatietoja. Tosin ilman, että sitä kuvattais, heh.

Mun kaikki säädöt ja suhteet on aina alkanu jollain tavalla siitä, että oon vaan bongannu jotain itteäni kiinnostavaa ja vieny hommaa eteenpäin. Ihan vaihtelun ja mielenkiinnon vuoksi ois jännä nähdä kiinnostuisinko jostain eri tyylisestä ihmisestä, jos sille kiinnostumiselle antais mahdollisuuden. En oo tunnistanu mitään tiettyä "tyyppiä", josta kiinnostun, mutta eiköhän siinä ole joku syy, miksi tietyt ihmiset on herättäny mun kiinnostuksen, vaikken oo tienny ihmisestä juuri mitään tai yhtään mitään... Ois siis kiva ja ehkä ihan tervettä vaihtelua kiinnostua jostain ihmisestä sen takia, millainen se ihminen on, eikä sen jonkun oman ajatuksen takia. En kyllä tiiä miten se käytännössä onnistuis, sillä en oo koskaan kiinnostunu kenestäkään tutustuessa, jos en oo ollu kiinnostunu jo ennen tutustumista. Hmmm..

MUTTA tuosta sarjasta vielä se, että henkilöistä ja heidän välisistä kemioista sai sen verran kiinni, että vain yksi valinta tuli mulle yllätyksenä. Oli mielenkiintosta tarkkailla ihmisiä ja arvailla kuka tulee valituksi toisille treffeille. Jaksoissa ei ollu mitään dramaattisia välispiikkejä, eivätkä ihmiset kommentoineet toisiaan tai treffien kulkua kameralle. Jaksot oli vaan niitä treffejä ja siitä iso peukku.

Ps. Mua naurattaa tää, että oon viimesissä postauksissa päätyny kirjottamaan jotain Icebugeista ja ne puski mukaan tähänki postaukseen tuon laatikon logon myötä... :D7 kommenttia:

 1. Jee, sarjavinkit tulee tarpeeseen! Kiitos :D itsekin katson aina synkkiä ohjelmia, viimeisimpänä tuo dirty John. Ensitreffit x5 ohitse vaan aiemmin scrollasin, mutta sun suosittelusta pistän sen testaukseen. :) kevyt katseltava voisi olla hyvää vaihtelua noiden jännäreiden seassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, toivottavasti tykkäät!! :D Jotenkin synkät ohjelmat uppoaa varmemmin. Oon nyt kattonu Sex Educationia, kun tuo Ensitreffit x 5 oli niin hyvä, että päätin kokeilla jotain muutakin kevyttä. Sex Education on kyllä ollu mun mieleen ja oikeastaan aivan ihanan rentoa katottavaa verrattuna näihin synkkiin dokkarityylisiin tykityksiin. Ehkä väliin on ihan hyvä kattoa jotain kevyempää :D Kannattaa antaa mahis tällekin, jos et oo kattonu! Jaksaa sitten taas synkkiä juttuja uudella energialla :D

   Poista
 2. Tää jotenkin kolahti. Hämmentävää, että katsoin juuri äskettäin samoja sarjoja (pidin paljon Ted Bundyn haastattelusta sekä sen jälkeen katsomastani Dirty Johnista). Sattumalta pari päivää sitten ostin saman hoitoaineen lähikaupasta. Jotenkin hauska, että kolme tuollasta yksityiskohtaa sattui osumaan yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :--D Välillä tulee vastaan hauskoja sattumuksia! Ja joo siis varsinki se viimenen jakso Ted Bundyn haastatteluista oli tosi mielenkiintoinen, kun kaikki lähti jotenki ihan lapasesta ja näki vielä paremmin millanen tyyppi on kyseessä. Olin vähän yllättyny siitä, miten vähän siinä loppujen lopuksi oli niitä autenttisia haastattelupätkiä, kun oletin koko sarjan aika pitkälti pohjautuvan niihin. Ei se ollu mitenkään huono juttu, koska se loppu oli niin räikeä, jos niin voi sanoa :D

   Poista
 3. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 4. Käyn aina välillä kurkkimassa täällä, josko olisi uutta postausta ilmestynyt. Joten milloinka kirjoittelet taas? 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten oon missanu tän!!! Ihanaa, että oot kyselly perään ja anteeksi, kun en oo huomannu<3

   Nyt palasin taas tänne blogin puolelle 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat