perjantai 22. helmikuuta 2019

TALVIPÄIVÄ NUUKSION KANSALLISPUISTOSSA

talvipäivä nuuksiossa-1

Hypättiin Iran kans autoon ja ajeltiin Nuuksion kansallispuistoon viettämään aurinkoista kevänpäivää. Nähtiin about 10 muuta ihmistä ja olin ainoa, jolla ei ollu mitään ongelmia pysyä pystyssä - kiitos Icebugit :D Välillä talutin Iraa pahimpien jäätiköiden yli ja edes liukasteleva ystävä käsikynkässä ei saanu mua liukastelemaan. Oon nyt muutaman kerran käyttäny joitain muita kenkiä, kuin Icubugeja, ja arvostus Icebugeja kohtaan on noussu entisestään haha. Ne jalassa kävellessä on ihan oikeasti unohtunu, kuin liukasta tuolla oikeasti on, koska niiden kans yhtäkään askelta ei joudu varomaan.


talvipäivä nuuksiossa-14-side talvipäivä nuuksiossa-5 talvipäivä nuuksiossa-4-side

Juotiin teetä, syötiin mustikoita ja vaan fiilisteltiin elämää. Ira kuuluu mun kiitos some tästä ystävästä -kategoriaan :D Sillon ku nähtiin toisen kerran, meiltä kysyttiin miten me tutustuttiin. Alettiin sitten miettimään ja kertomaan sitä hommaa meidän molempien omista näkökulmista.

Ira osti multa presettejä.

Olin migreenissä, enkä saanu lähetettyä presettejä heti samana päivänä, niin Ira laittoi mulle meiliä nätisti kysyen mikähän aikataulu preseteissä on.

Meilissä oli linkki Iran portfolioon ja menin kattomaan. Kuvat oli kivoja, availin niitä ja huomasin, että johonkin kuvaan oli jääny joku "ökökölö" nimi ja vastasin vinkaten tästä nimestä, koska oletin sen olevan vahinko :D

Selailin Iran Instagramia ja siitä tuli sellanen fiilis, että tää vois olla mun tyyppinen ihminen. Kysyin, että nähäänkö/käydäänkö kuvailemassa joskus.

Sen jälkeen ollaan nähty aika paljon ja kyllä, Iran Instagramista välittyny fiilis oli oikea, just mun tyyppinen ihminen<3


talvipäivä nuuksiossa-7-side talvipäivä nuuksiossa-2 talvipäivä nuuksiossa-9-side talvipäivä nuuksiossa-11 talvipäivä nuuksiossa-6

Mulla on nyt pari viikkoa aikaa hoitaa hommia ja lukea tenttiin, sitten lähden pienelle seikkailulle. Viikoksi Jyväskylään ja siitä viikoksi Lappiin. Mulla on tuosta tulevasta parista viikosta jotenkin sellainen kutkuttava fiilis. Tiedossa ei oo mitään ihmeellistä tai kovin edes erikoista, mutta se tuntuu silti pieneltä seikkailulta.

Mulla on nykyisin aina reissusta palatessa pieni jännitys siitä, miten mun kasvit voi ja heti ensimmäisenä kotiin tullessani otan pienen kasvikierroksen :D Oon myös superinnoissani tästä lisääntyneestä valon määrästä, enkä malta oottaa millon kasvit jatkaa kasvamistaan. Tää on nyt ensimmäinen kevät, kun koen olevani aika hyvin perillä tästä koko crazy plant lady -olemisesta, joten mielenkiintoisia kuukausia edessä kasveja kytäten haha.

Seuraavaksi suunnitelmissa pieni kotitreeni, suihku, smoothie/tuorepuuro/siemenannos ja opiskelua. Kivaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Samaistun 100% tohon kasvijuttuun! XD Oon ollut ihan pähkinöinä viime päivinä kun vihdoin viikuna on alkanu kasvattamaan uusia lehtiä pudonneiden tilalle ja vesilasissa oleviin pistokkaisiin on ilmestynyt juuria!! ♥_♥ Ihanaa kun aurinko paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana!! :D<3 Mikä viikuna sulla on? Mun varjo- ja limoviikunoissa on vaan muutamia kunnon lehtiä, mutta ihan täynnä pieniä lehdenalkuja!!! <3__<3 SEN SIJAAN kaks pienempää lyyraviikunaa kuoli talvella, mutta iso on vielä hengissä :D Ootan mielenkiinnolla alkaako se kasvattaan uusia lehtiä tai pysyykö hengissä ylipäätään kuin pitkään :D Aurinko on kyllä ihana!

   Poista
  2. Mulla kanssa limoviikuna :) Sillä pysy yli puolet lehdistä jotenkin ihmeellisesti koko talven, sitten tiputtikin ihan yhtäkkiä kaikki paitsi muutaman kertarysäyksellä pari viikkoa sitten ja heti sen jälkeen rupes uusien kasvatukseen?? :D Noilla on joku ihan oma logiikkansa jota en oo vielä ymmärtänyt.. XD Sen vaan oppinut että ei kannata paniikissa koittaa hirveesti kastella/lannottaa/tms kun noi tiputtaa lehtiä, koska se vaan pahentaa tilannetta. Toivottavasti sun lyyra alkaa taas kukoistamaan pian myös! :D

   Poista
  3. Ehkä se päätti, että parempi tiputtaa vanhat lehdet pois uusien eestä :D Mulla tiputteli pitkin talvea lähes kaiken pois. Joo se on joillekin kasveille aika normi, että lehdet tippuu talvella ja keväällä kasvaa uudet :) Ennen tätä omaa kasvivalaistumista kastelin yhtä varjoviikunaa niin paljon, että keväällä huomasin sen mädäntyneen... :D Toivotaan lyyralle parasta, se on kyllä niin upea, että mielläni pitäisin sen hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat