sunnuntai 11. elokuuta 2019

HAUKLAND BEACH - LOFOOTIT

haukland beach lofootit-7 haukland beach lofootit-2-side haukland beach lofootit-17 haukland beach lofootit-5-side haukland beach lofootit-11 id haukland beach lofootit-12 haukland beach lofootit-3-side haukland beach lofootit-13 haukland beach lofootit-18 haukland beach lofootit-14-side haukland beach lofootit-6 haukland beach lofootit-1
En oikein tiiä mitä sanoisin näiden kuvien yhteyteen. Ihana ja kaunis paikka tietysti, mutta Lofooteilla on ihania ja kauniita paikkoja niin paljon, että huh :D Aika perus maisemia siis tuolla päin pyöriessä, niin koomista kuin se onkin.

Käppäily tällä rannalla ja muutkin kyseisen päivän touhuilut oli siinä mielessä vähän muusta reissusta poikkeavia, ettei me oltu Yodan kans kahdestaan. Mun kaveri Riku oli just samaan aikaan Lofooteilla, niin vietettiin tää päivä kolmestaan. Riku oli ollu Lofooteilla jo hyvän aikaa ennen mun tuloa, niin jo puolentoista vuorokauden jälkeen Riku lähti ajelemaan takas kotiin. Mähän olin ajatellu, että menisin tänäkin vuonna Senjalle. Senja on lähempänä Kilpisjärven kautta ajaessa ja Yodan takia meidän reitti kulki sitä kautta pakostakin plus Senja on myös sopivan pieni saari.

Riku sai kuitenkin houkuteltua mut Lofooteille asti ja sitten se vaan lähti :---D Ei vaan oikeasti hyvä, että päädyin Lofooteille asti. Mun eka reissu Pohjois-Norjaan oli juurikin Lofooteille kolme vuotta sitten, mutta istuin silloin kyydissä ja nukuin vähän väliä, joten oli kiva päästä itse ajelemaan ja miettimään minne suuntais seuraavaksi.

Nukuttiin Yodan kans autossa ja kirjottelin autossa nukkumisesta jo viime vuoden Senjan reissulta ja se löytyy täältä :)
6 kommenttia:

 1. Ihanaa että olet palannut blogin pariin! Tykkään kovasti sun tavasta kirjoittaa ja blogin sisältö on ihanan arkinen ja realistinen. Toivottavasti jatkat kirjoittelua pidemmän aikaa:) Hyvää kesän jatkoa sulle ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos!!!<3 Tuli niin hyvä mieli tästä :) Samoin sulle sinne!<3

   Poista
 2. NIIN upeita kuvia <3 ja olen kaikesta samaa mieltä mitä edellinen kommentoija sanoi. oliko joku tietty syy miksi vain Yoda tuli mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS!<3 Oisin ottanu molemmat mukaan, jos Rockylle ei ois löytyny järkevää hoitopaikkaa :) Yoda on kuitenkin "helpompi" koira, niin siksi vaan Yoda :D Isoimpana syynä se, että Rocky on herkempi vahtimaan, niin sen kans täytyy olla ite vähän tarkempana ja ennakoida :) Yhen koiran kans muutenkin vähän huolettomampaa, kun ei tarvi tarkkailla kahden koiran touhuja!

   Poista
 3. Hei :) mitä kameraa ja objektiivejä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Canon 6D + 24-70mm f/2.8 -setti ollu jo pitkään lemppari ja sitä käytän oikeastaan aina!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat