keskiviikko 19. helmikuuta 2020

6 KUUKAUTTA MYÖHEMMIN

way bakery helsinki-2
Mun toiseksi viimeisin postaus alkoi sillä, että pahoittelin puolen vuoden tarkoituksetonta blogitaukoa. Sanoin sen postauksen loppuun jotain tyyliin "kuullaan taas pian, oikeesti pian".. No, kyllähän mä yhdet Lofoottikuvat julkaisin ja sitten tuli näköjään taas uusi puolen vuoden breikki....

Oli pakko tarkistaa, että enhän vaan missään nimessä luvannu viimesimmän postauksen lopussa, että kuullaan pian. En onneksi luvannu, mutta jostain syystä tää on silti vähän noloa :D

way bakery helsinki-8-side
On aivan pakko ottaa kertaus siitä toiseks viimesimmästä postauksesta, joka oli 5 kuukautta myöhemmin. Silloin kävin poukkoillen läpi elämän osa-alueita ja kiitos tän aktiivisen postaustahdin teen nyt päivityksen samoihin asioihin.

Mikä on muuttunut puolessa vuodessa?

6 kuukautta sitten olin sinkku ja ensimmäistä kertaa onnellinen ihan yksinäni.

Nyt oon parisuhteessa ja elämäni ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa haaveilen esimerkiksi vauvasta sitten joskus tulevaisuudessa. Ihan täysin haaveilun tasolla siis, mutta tää on aika jännää, kun en oo koskaan ennen ajatellut edes niin, että "ehkä sitten joidenkin vuosien päästä" :D

----------

6 kuukautta sitten kirjoitin "koirat voi hyvin ja sama meno jatkuu".

Nyt koirat voi edelleen hyvin ja sama meno jatkuu. Hahah, jos jonkin pysyvyyteen voi luottaa, niin koirien menoon.

----------

6 kuukautta sitten kasvit voi hyvin ja niitä oli 54 kappaletta. Olin silloin keksinyt idean, että tarvisin vielä yhden kasvin, niin olis yksi kasvi yhtä asuinneliötä kohden.

Nyt pakotan itseni ylös viltin alta ja lasken kasvit prkl. Nyt kasveja on 43 eikä muuten voi hyvin. Tai toki osa voi, mutta yleisesti ottaen en kuvailis näiden vointia hyväksi. Syytän siitä pimeää talvea. Helppohan se on elokuussa intoilla et jes kasvit voi hyvin.....

way bakery helsinki-1-side
6 kuukautta sitten hiukset oli kasvanu vähän.

Nyt hiukset on kasvanu taas, mikä tuskin yllättää ketään, mut haluan viedä tän uusintakuulumiskierroksen kunnialla loppuun. En aatellu sillon 5 kuukautta sitten sekalaisia kirjoitellessani, että tulisin palaamaan niihin höpöttelyihin näin tarkasti. Mun hiukset on kuitenki vaalentunu aika paljon. Vähän jopa hämmästyin tänään kun näin vuoden vanhan Instagram Storyn itestäni ja ne hiukset oli A. niiiin söpön lyhyet ja B. yllättävän tummat.

----------

6 kuukautta sitten olin asunut puolitoista vuotta tässä asunnossa.

Nyt...... No, nyt oon asunut tässä 2 vuotta. Okei tää kertaus tuntuu menevän kokoajan vaan tyhmemmäksi.

----------

Niputan nyt vähän:

6 kuukautta sitten kouluhommat eteni hitaasti, mutta varmasti. 5 tenttiä ja kandi kasassa. Työhommat samaa ku ennenki.

Nyt 3 tenttiä ja kandi kasassa. Mähän sanoin, että hitaasti, mutta varmasti. Työhommat aikalailla samaa ku ennenki, mutta teen enemmän töitä kavereille ja kavereiden kanssa. Tänään taas mietin kuinka täydellinen tää tilanne on ja miten onnellinen oon näistä kavereista ja siitä, että voidaan työskennellä yhdessä.

----------

6 kuukautta sitten olin käynyt Yodan kans roadtripin Lofooteilla.

Nyt tähän väliin on mahtunut roadtrip Tanskassa, reissu New Yorkiin isin synttäreiden kunniaksi ja pari viikkoa Indonesiassa. On muuten aika paljon julkasemattomia kuvia jokaiselta reissulta – myös Lofooteilta.

way bakery helsinki-5
6 kuukautta sitten kirjotin näin:

Mä voin kaikin puolin hyvin ja tasapainosesti. Tätä ihanaa tasapainoa ja helppoa olemassaolon tunnetta kuvastaa varmaan parhaiten se, etten meinannu ees muistaa kertoa mitä mulle kuuluu. Mun ei oo tarvinu pitkään aikaan miettiä mitä mulle kuuluu tai miten tää elämä ja asiat oikein onkaan. Kaikki on ollu aika yksinkertaista ja tasapainoista ja se on tuntunu ihanalta.

Tällä hetkellä olo on ihan samanlainen, enkä keksi tuosta tekstistä mitään muutettavaa :) Ihanaa ja tasapainoista elämää ja oon siitä tosi onnellinen.

----------

Palataan uuden postauksen parissa ihan kohta – oikeasti ihan kohta<3

4 kommenttia:

  1. Ihana huomata sulta postaus Anni, ja lukea että kaikki on hyvin ja että hyvin menee! <3 Mulla sama juttu kasvien kanssa, niitä on nuupahtanu nyt peräti kolme ja kuus enää jäljellä. Tyhmä talvi ja pimeys. :D Tuo sun karvatakki tossa tokassa kuvassa on tosi magee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sä oot täällä edelleen!!<3 Onneks kohta tulee taas valosampaa, tää on tällanen jokavuotinen murheenkryyni :D Karvatakki on kirppislöytö ja ihana lämmin!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat