tiistai 17. maaliskuuta 2020

LUONNOSSA OLEMISESTA

östersundomin koirametsä-6
Uskon, toivon ja luotan siihen, että te kaikki siellä ruudun toisella puolella ootte sen verran perillä tästä koronatilanteesta, ettei mun tarvi kirjoittaa siitä sen ihmeemmin. Tuntuu kuitenkin väärältä olla sanomatta mitään, joten sanon vaan tän verran: pitäkää huoli itestänne ja muista. Vaikka tilanne ei huolettais sua henkilökohtaisesti just sun terveyden kannalta, niin muistetaan miettiä muita ihmisiä ja ylipäätään koko tilannetta vähän laajemmalla skaalalla.

Nää kuvat on useamman viikon takaa, kun ainakin tuolla Östersundomin koirametsässä oli vähän lunta. Kirjotin muuten tästä paikasta pikkuisen enemmän puolitoista vuotta sitten ja sen pääsee halutessaan lukemaan tästä.

östersundomin koirametsä-2-side östersundomin koirametsä-7 östersundomin koirametsä-4
Vaikka koirien kanssa ulkoilu on pääsääntöisesti kivaa, niin välillä se tuntuu pieneltä pakkopullalta. Ainakin mulla siihen vaikuttaa eniten ne samat reitit, joita näiden kans tulee kierreltyä päivittäin. Jos on mahdollista lähteä pienelle ulkoilureissulle jonnekin muualle, niin se ehdottomasti kannattaa! Se tekee todella hyvää, vaikkei olis koiria ;) Jos mahdollista niin valitse päivä, jolloin säätiedotukset näyttää lupaavilta, pakkaa reppuun eväät ja kuumaa juotavaa.

Eipä siihen oikeestaan muuta tarvita!

östersundomin koirametsä-5-side
Ulkoilu (varsinkin hyvällä säällä) on harvinaisen helppoa tekemistä ja voisin lyödä pääni pantiksi siitä, että jokaisella on hyvä fiilis ulkoilun jälkeen. Mun mielestä ulkoilun ei tarvi aina tarkoittaa sellasta yltiöterveellistä ja energisöivää tekemistä. Sellasta, et aluskerrasto päälle, lenkkarit jalkaan ja 15km reitin jälkeen voi pystyttää trangian.

Ihan jo se luonnon rauhassa oleminen tekee ihmiselle hyvää ja jos susta tuntuu parhaalta ratkaisulta mennä metsään syömään pussillinen donitseja ja suklaalevy, niin tee se! Haluaisin jollain keinolla vähentää ihmisten kynnystä lähteä luontoon, koska tiedän miten hyvää se tekee.

Mun mielestä luonnossa oleminen on se itseisarvo – ei se mitä siellä tekee vai tekeekö yhtään mitään :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat